SERVICII DE MEDIU

leaf.jpg

RESPONSABIL DE MEDIU EXTERN

  • Responsabil de Mediu extern (“terţă persoană”) pentru îndeplinirea obligaţiilor legale privind gestionarea deşeurilor a titularului unei activităţi economice de gestionare a deşeurilor şi/sau generatoare de deşeuri ( dacă titularul nu poate desemna o persoană din rândul angajaţilor proprii în acest sens)
Obs: Lipsa planului constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 40.000 lei la 60.000 lei,pentru persoanele juridice!
pexels-curioso-photography-288093

PLANUL DE GESTIONARE DCD

  • Planul de gestionare a deşeurilor din activităţi de construire şi/sau desfiinţare (prescurtat DCD) – OBLIGATORIU pentru titularii autorizaţiei de construire/desfiinţare
Obs: Lipsa planului constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 40.000 lei la 60.000 lei,pentru persoanele juridice!
service-3.jpg

EVIDENȚA GESTIUNII DEŞEURILOR

– se ţine cronologic lunar în format tabular

– se publică în sistemul on-line al ANPM -Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului

services-hero

ALTE SERVICII

1. Servicii şi Raportări în sistemul AFM (Administraţia Fondului pentru Mediu) privind cantităţile de ambalaje introduse pe piaţa naţională precum şi raportări specifice către Agenția pentru Protecția Mediului;


2. Consultanţă conformitate contracte încheiate de societate cu operatorii de Mediu (operatori de salubritate, colectori, valorificatori, reciclatori, OIREP, etc)


3. Întocmire și depunere documentaţii necesare în vederea obţinerii calităţii de  

  • Broker,
  • Comerciant,
  • Transportator în sistem professional